Terapie regenerativa si de re-echilibrare functionala

Odata cu inaintarea in varsta - practic incepand cu decada a 3a de viata - si in perioade de suprasolicitare fizica sau psihica au loc modificari hormonale si metabolice care neadresate pot constitui inceputul unor modificari patofiziologice si in timp pot conduce la boli cronice. Evidentiind aceste modificari si corectandu-le se pot preveni unele stari patologice (boli).

Mai multe informatii despre acest tratament pe site-ul urmator:

http://www.drcatanas.ro/terapie-regenerativa-si-de-reechilibrare-functionala

Terapie de recuperare pentru sportivi de performanta

Recuperarea rapida si fara pierdere a capacitatii functionale este dezideratul major in cazul sportivilor de performanta. In cazul recuperarii post-traumatice care necesita refacere functionala rapida a unor articulatii importante (glezna, genunchi, cot, etc.) cu tratamentul integrativ oferit de noi se obtin rezultate excelente printr-un tratament individualizat intensiv si se garanteaza recuperarea functionala de peste 90% in 24 ore.

Tratament antiviral hepatita cronica, zona zoster, retrovirusuri

O combinatie originala de substante care a fost utilizata cu succes in tratarea unor cazuri de gripa, herpes labial, zona zoster, hepatita C; poate fi utilizata in special de pacienti care au urmat o terapie antivirala cu interferon sau alte tratamente antivirale.

Tratament integrativ pentru afectiuni maligne

Se utilizeaza substante active folosite in cercetare, atat de sinteza cat si extracte naturale. Eficacitatea tratamentului se urmareste prin efectuarea unor analize de laborator (markeri tumorali) si  imagistica (ecografie, CT, RMN) inainte si dupa tratament sau la anumite intervale. Pentru mai multe detalii  /tratament_neoplazii

 

pentru informatii suplimentare si programari sunati la 0727 500 402

Powered by liveSite Get your free site!