Fundatia Bio-Forum este o organizatie non-profit independenta, fondata in Bucuresti in 2012 pentru a implementa proiecte cu fundament stiintific (proiecte de cercetare) si in special proiecte de medicina integrativa - un tip de medicina care combina medicina  alopata cu fitoterapia (tratamente cu extracte de plante) precum si diverse proiecte umanitare, spiritualitate, arte si sport  

In 2013 Fundatia a efectuat donatii in domeniul medical, artistic, sportiv si umanitar insumand aproximativ 100.000 lei iar in 2014 o suma similara a fost donata pentru plata unor tratamente si analize medicale si in scopuri umanitare (bursa pentru studiul pianului, contributie pentru restaurarea unei Biserici in mediul rural, organizarea unei competitii de tir sportiv, mijlocirea unei donatii de suplimente din partea SprintPharma catre Asociatia Punte intre Generatii din com. Dridu, jud. Ialomita, peste 100 consultatii de sanatate gratuite, etc.).

Majoritatea donatiilor au fost primite din partea familiei membrului fondator - Dr. Felician Stancioiu - , si prin Asociatia HerbaSan (Presedinte Aurelia Marinescu) care a strans donatii de 2% din impozitul pe venit si a mijlocit sponzorizari din partea familiei Trandafir (Manicos SRL) si SprintPharma (suplimente alimentare care au fost distribuite gratuit). 

In 2015 Fundatia Bio-Forum beneficiaza de colaborarea cu Dr. Daniela Catanas (recent membra in Consiliul Director al Fundatiei) cu contributii esentiale in implementarea unor proiecte in domeniul medicinei integrative.

Va invitam sa participati la proiectele noastre sau sa propuneti proiecte pe care sa le desfasuram impreuna.

Numai bine,

Dr. Felician Stancioiu

Membru fondator si Presedinte

Fundatia  Bio-Forum                              

Powered by liveSite Get your free site!